Duket normal si çdo punonjës tjetër i veshur me kostum, deri në momentin kur shikohet se çfarë ka veshur në këmbë.

Ashley Maxwell-Lam nga Australia mban veshur taka të larta për femra.

30 vjeçari pretendon se ato i japin forcë dhe vetëbesim.

“Ishte një kolege, që më tha se me taka ndjehet shumë mirë.

Shkova në dyqan dhe i provova një palë.

Brenda ndjeva se mu ndez një dritë llambe”, ka thënë Maxwell-Lam.

Menaxheri i kompanisë së sigurimeve, pranon se e kishte problem t’ia tregonte këtë ndryshim shefit, por e mblodhi vetën, pasi e dinte se përparësitë do të jenë të mëdha.

Kombinimin e veshjes ai e quan si ‘të një femre energjike’ që është në term unik, po aq sa edhe burri mbi taka.

Imazh i ngjashëm

Rezultate imazhesh për Ashley Maxwell-Lam

Rezultate imazhesh për Ashley Maxwell-Lam

Rezultate imazhesh për Ashley Maxwell-Lam