Fituese e disa çmimeve ndërkombëtare, dietologia dhe nutricionistja klinike Anila Kalleshi, nuk realizon thjesht dobësime, por krijon vepra arti me trupat e femrave…

Nuk ka rëndësi nëse je e dobët, apo me kile tepër; te Anila kalleshi Center përfundojnë të gjitha femrat për të “skalitur” trupin… herët a vonë!

Anila Kalleshi Center prej dy dekadash ka ndihmuar qindra femra që të ndihen shumë mirë estetikisht dhe psikologjikisht me vetveten, por edhe me organizmin e tyre, përmes një dobësimi të shëndetshëm.

Ndaj, jo më kot, festa e 20-vjetorit të Anila Kalleshi Center ishte e mbushur me femrat më të njohura të Tiranës, por edhe me dashamirëset dhe klientet e saj ndër vite.

Një atmosferë mirënjohje pa fund për Anila Kalleshin, emri i së cilës jo vetëm që nuk ka konkurrencë në Shqipëri, por është bërë “patentë dobësimi e shëndetshme” edhe për rajonin e më gjerë.

Fituese e disa çmimeve ndërkombëtare, dietologia dhe nutricionistja klinike Anila Kalleshi, nuk realizon thjesht dobësime, por krijon vepra arti me trupat e femrave.

Dhe në festën madhështore të organizuar me rastin e 20-vjetorit, mund të shije këto “punime artistike” të Anila Kalleshit:

Femrat më të bukura të Tiranës dhe personazhe të njohur të jetës publike në vend, nga ata të ekranit, tek biznesi, etj.

Që të gjitha, i besuan Anila Kalleshit gjatë këtyre 20 viteve. Edhe 100 të tjera, Anila Kalleshi Center!

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi Official

Fotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi OfficialFotografia e Anila Kalleshi Official