Yash Shah ka një turp shumë fleksibël.

Ai mund të rrotullojë krahët në 360 gradë dhe qafën e tij 180 gradë.

19-vjeçari në mënyrë të pabesueshme mund të rrotullojë trupin në 180 gradë, duart dhe këmbët në 360 gradë.

Në vendlindjen e tij në Surat, shtetin e Gujarat, West India ai fitoi nofkën si ‘Djali prej gome’.

Studenti i inxhinierëisë kompjuterike trajnon trupin e tij fleksibël për 3 orë në ditë.

Ai nuk ka trajner dhe të gjitha lëvizjet i ka mësuar nga video në YouTube.

“Unë kurrë nuk jam lënduar ndërsa kam realizuar lëvizjet.

Unë e di se si të kontrolloj trupin tim dhe ta mbroj që të mos kem dëmtime,”-tha ai.

Yash ëndërron që emri i tij të futet në Librin e Rekordeve të Gines.