Nëna e dy fëmijëve ka qenë duke mbetur e verbër pasi nuk ka hequr rimelin për 25 vjet, edhe gjate nates, gjë që i shkaktoi pika të zeza në qepallat e saj.

Theresa Lynch kërkoi këshilla mjekësore pasi vuante nga irritimi dhe kishte ndjesi nën qepallat e syve që nuk lehtësoheshin nga syzet.

50-vjecarja nga Maryland është tronditur kur doktorët i thanë se kishte qime të forta të kalcifikuara, të njohura si masë e ngurtë që qëndronin në qepallat e saj.

Këto shkaktonin rrezik serioz për shikimin e saj dhe duhej një mjet anestezues dhe një procedurë kirurgjikale prej 90 minutash për ti hequr.

Theresa ka publikuar imazhet e tmerrshme që tregojnë rreziqet që shkaktohen, kur mban rimel gjatë natës.