Disa nëna nuk kanë fort besim t’i lënë fëmijët e tyre në shoqërinë e të atit, ndoshta sepse e dinë fort mirë që, edhe pse janë prindër shumë të mirë, jo gjithmonë i marrim me seriozitet detyrat që u ngarkohen.

Fotot mëposhtme dëshmojnë qartë dhe pastër faktin se jo gjithmonë është gjëja e duhur t’i lini fëmijët me babain e tyre: shikoni fotot që ta kuptoni më mirë!

 

#1 Për Marshallah…

 

#2 Na mungon vetëm Harley Davidson, çdogjë tjetër është gati…

 

#3 Kur lahem me babin, as që kam frikë fare nga uji 🤣🤣

 

#4 Ta gjen babi kapësen e flokëve tyyyy…

 

#5 Babi nuk e ka të nevojshme t’i mbajë sytë gjithnjë që të shohë çfarë bëj unë…

 

#6 Me babin në shtëpi plakemi shumë shpejt…

 

#7 Një lavjerrëse prej vërteti

 

#8 Ne vizatojmë dhe bëhemi ashtu siç mami s’do na njohë…

 

#9 Ta hajë babi çik ëmbëlsirë… se i vajti vonë!

 

#10 Të bëhemi Macho tani neve…

 

#11 Shikojeni sa bukur kujdeset babi për ju…

 

#12 Me kë ngjasojmë…?

 

#13 Kjo është maska me yndyrë për fytyrën, jep efekt të menjëhershëm!

 

#14 Keni frikë apo jo ?

 

#15 Dalim e bëjmë xhiro me dyshek në oborr, se pastron mami kur të kthehet…

 

#16 Ky është momenti kur babi e vret mendjen se çfarë do të veshim…

 

#17 Ja sa inteligjent… nuk është dembelizëm jooo!

 

#18 Më në fund babi ja doli ta vinte në gjumë vogëlushin…

 

#19 Të shtrihet dhe babi me ty… se ka shumë gjumë!

 

#20 😂😂😂