Mbajtja pastër dhe me rregull e kuzhinës, si dhe e dhomave të tjera në shtëpi, është thelbësore nëse doni të jeni në gjendje për të përgatitur ushqim të mirë dhe thjesht të relaksoheni.

Ju ofrojmë mundësinë për të parë zgjidhjet e thjeshta dhe kursyese për nga buxheti për sistemimin e gjërave në shtëpi.

1. Një mbajtës i bërë me fiksuese vetë-ngjitëse

© askannamoseley

2. Një raft vertikal këpucësh

© MaisIdeias / facebook

3. Rafte plastike të rregulluara me magnete

© instructables

4. Një derë me rafte për erëzat

© mrhandyman

5. Një ripërdorim i kutisë së kartonit të vezëve

© Alton Brown / facebook

6. Një mbajtës i përshtatshëm për letrat e kuzhinës

© ebay

7. Një mënyrë për të klasifikuar shportat në lavanderi

© ikeahackers

8. Një kavanoz qelqi si sistemues për produktet e makijazhit

© aoonthego

9. Një sistemues për kuzhinë mjaft origjinal

© 11magnolialane

10. Një mënyrë e përshtatshme për të ruajtur perimet (dhe jo vetëm)

© littlemissorganized

11. Një litar si një mbajtës peshqirësh

© grecodesigncompany

12. Shporta të veçanta për frutat

© homedit

13. Një sistemues për shiritat

© spunkyjunky

14. Kavanozat e kosit ku mund të ruani çdo gjë

© duitang

15. Një kulluese dhe një shportë do të sistemojë kapakët

© sharonscrapbook

16. Një varëse për çizmet

© mamauk

17. Një raft shtesë

© familyhandyman

18. Një zgjidhje e pazakontë për magazinimin e thikave

© thekitchn

19. Një mënyrë origjinale për të lënë shënime

© athomeinlove

20. Një mbajtës i përshtatshëm për filxhanët

© onelittlebirdblog

21. Një rrjetë për lodrat

© twotwentyone

22. Një tavolinë hekurosje e përshtatshme mbi makinën larëse

© acraftyfox

23. Një sistemues për të mbajtur lodrat krijuar nga mbajtëset e luleve

© mommity

24. Një varëse për kapelet me kapëse rrobash

© abeautifulmess

25. Një sistemues për pjatat në qoshe

© amazon.com

26. Një raft për erëzat që mund të ulet lehtësisht poshtë kur është e nevojshme

© amazon.com