Çfarë është Serenvin, produkti që relakson trupin në mënyrë fiziologjike, me metodën më të mirë spagirike. Gjumë i qetë pa efekte anësore… CMIMI: 2180 lekë (ose 18 euro)

Mund ta gjeni në të gjitha farmacitë e Shqipërisë. Distributor ekskluziv VINI PHARMA Medical Group. 

CEL: 069 40 40 412 ose: 067 48 95 250

 

Pagjumësi thuhet kur një person zgjohet (gjatë gjumit të natës) të paktën 3 herë në javë, apo kur përpiqet për të rënë në gjumë në 30 minutat e para.

Edhe pse ekzistojnë shumë përgatitje bimore pagjumësisë, në të gjithë botën vazhdojnë të jepen ilaçet të rënda, që njerëzit të flenë.

Mekanizmi i tyre i veprimit bazohet në bashkëveprimin me receptorët e Gaba, një neurotransmetues endogjen me veprim relaksues.

POR, për fat të keq këto barna të forta janë të lidhura me fenomenet e tolerancës dhe varësisë, kështu që më e mira është që të përdoren alternativa natyrale kundër pagjmësisë.

Dhe, kur flasim për alternativa natyrale, po ju prezantojmë produktin bimor më të mirë, fantastik që jo vetëm t’ju vërë në gjumë të qetë dhe të thellë, por edhe t’ju çlirojë nga stresi, ankthi apo neuroza të tjera.

Ky produkt quhet “SerenVin”, i prodhuar nga kompania e njohur ERBENOBILI, që në Shqipëri vjen ekskluzivisht nga ViniPharma Medical Group.

Duke qenë se “SerenVin” është formula më e re dhe avangarde kundër pagjumësisë, e kemi për kënaqësi të ndajmë me ju një informacion më të detajuar si për produktin, ashtu edhe për gjigandin e prodhimit “ERBENOBILI”…

KOMPANIA ERBENOBILI

Kombinimi perfekt i shkencës moderne me traditën e lashtë bimore.

Kompania ERBENOBILI është e specializuar në përgatitjen e produkteve spagirike (ju tregojmë në vijim), të përdorshme për të suportuar funksionet e organizmit dhe për të rregulluar balancën e të gjithë sistemit fizik dhe psikologjik.

Produktet ERBENOBILI janë përgatitur në një laborator të madh duke përdorur bimë të freskëta nëse është e mundur ose të thata dhe materiale të tjera të gjalla të përzgjedhura, në mënyrë rigoroze me procedura që bazohen në një kombinim perfekt të shkencës moderne me traditën e lashte bimore, e cila respekton natyrën dhe njeriun, duke ndjekur ritmin natyral të makrosistemit tonë, të cilit ne i përkasim.

 

ÇFARË ËSHTË “METODA SPAGYRIKE”

Fjala Spagyric rrjedh nga fjala greke “spao”, që do të thotë të veçosh, të ndash dhe “Agheiro” që do të thotë të lidhesh, bashkosh.

Metoda spagirike në fakt, është që të ndahen dhe të bashkohen: të ndahen pjesët përbërëse të bimës, pastrohen ato dhe së fundi bashkohen pjesët e tyre në formulat e koncentruara që rriten.

Për prodhimin e tinkturave spagrike, bimët i përzgjedhim në mënyrë strikte, i vendosim për t’u tretur në një përzgjedhje verë e kuqe me alkool etilik spagrik.

 

PSE VERA E KUQE?

I gjithë procesi i nxjerrjes kryhet me përdorimin e një tretësi të veçantë, verë e kuqe.

Vera, ka një përmbajtje të lartë të përbërësve aktivë dhe shumë veti të dobishme, e njohur që nga qytetërimi i lashtë egjiptian, përmirëson biodisponibilitetin e përbërësve të bimëve dhe rrit aktivitetin e tyre të plotë.

 

SERENVIN

SerenVin është zgjidhje natyrale kundër pagjumësisë, për më tepër e rregullon ciklin e fjetjes pa shkëputje.

E jashtëzakonshme edhe në qetësimin e neurozave, në mëngjes do të zgjoheni të çlodhur dhe me energji për të nisur ditën.

SerenVin është shtesë ushqimore me bazë produkte bimore (flakon 50 ml), solucion oral me pika, ndaj NUK ka asnjë efekt anësor edhe në përdorim afatgjatë.

• Favorizon relaksimin fiziologjik.

• I dobishëm për të favorizuar një gjumë të qetë.

• I dobishëm në gjendjet e ankthit dhe të stresit.

• Veprim antispazmodik dhe relaksues i muskulaturës së pavullnetshme dhe të vullnetshme.

 

MËNYRA E PËRDORIMIT

25-45 pika 2 herë në ditë holluar me ujë ose me një pije të ngrohtë.

Si një favorizues i gjumit të mbrëmjes 90 pika të holluara në ujë të ngrohtë.

Tundeni flakonin përpara përdorimit.

Për më tepër, pagjumësia dëmton marrëdhëniet e jetës, të familjes, të seksit dhe të shoqërisë.

Përdorni SerenVin, produkti bimor i sigurtë 100 % kundër pagjumësisë, që nuk krijon varësi!

TREGUESIT SHËNDETËSOR

Kombinimi i ekstrakteve në solucione hidroalkolike të përshtatshme për të favorizuar një relaksim fiziologjik dhe një gjumë të qetë dhe shlodhës.

I përdorshëm edhe për të reduktuar tensionin e gjendjeve të ankthit.

Përmban bimët më të mira kundër pagjumësisë dhe qetësimin e gjendjeve nervore, por le t’i shohim në vijim cilat janë ato…

 

PËRBËRJA

Ekstrakte hidrokarbure të (ujë, lëng rrushi, etanol, 20% pjesë bime): pjesët ajrore të California Poppy (Eschscholzia californica Cham.), rrënjë valeriane (Valeriana o_cinalis L.), (Humulus lupulus L.) tufat në lulëzim (kone), pjesët ajrore të tërfilit të ëmbël (Melilotus o_cinalis L.), petalet e Lulëkuqes (Papaver rhoeas L.), pjesët ajrore të lules së pasionit (Passiflora incarnata L.), lule Linden (Tilia platyphyllos Scop.), lule Kamomili (Matricaria recutita L.), gjethe dhe lule Haëthorn (Crataegus monogyna Jacq.), gjethe Lemon verbena (Lippia citriodora Kunth.), vajra esenciale të balsamit të limonit nga gjethet (Melissa o_cinalis L.), lule Lavande (Lavandula o_cinalis Chaix) Përbërësit e aktivizuar sipas metodës Spagyric.

 

SerenVin: Produkti kundër pagjumësisë, që nuk krijon varësi

Mund ta gjeni në të gjitha farmacitë e Shqipërisë.

Distributor ekskluziv VINI PHARMA Medical Group

Për çdo pyetje shtesë, mund të kontaktoni me specialistët tanë mjekë dhe farmacistë, në këto numra telefoni:

Cel: 069 40 40 412

ose: 067 48 95 250

Fiks: 042 37 23 29