Në disa raste ju mund të mendoni se keni më shumë përvoja të këqija sesa njerëzit e tjerë.

Ju mund të mendoni se kjo ndodh për arsye të ndryshme.

Mund të jenë veprimet tuaja, aftësia ose pamundësia për të marrë vendime ose diçka krejtësisht të ndryshme.

Shumë njerëz mendojnë se fati është vetëm një gjendje mendimi.

Dihet se gjërat e mira ju ndodhin njerëzve që besojnë në to.

Nëse jeni pozitiv, është e lehtë për ju të tërhiqni vetëm gjëra të mira në jetën tuaj.

Megjithatë, shumë njerëz mendojnë se nuk mund të jenë pozitivë gjatë gjithë kohës, prandaj praktikojnë metoda që mund t’i ndihmojnë të ndjellin fatin e mirë.

Ne ju paraqesim disa këshilla që do t’ju ndihmojnë të jeni pozitivë dhe të lumtur, të sugjeruara edhe nga psikologët dhe mjekët/ copyright: supershendeti.com

 

1. Përdorni petale lulesh

Merrni petale lulesh, zhytini në ujë ato në ujë dhe lahuni në to.

Në disa kultura njerëzit mendojnë se pastrimi i trupit me lule mund t’ju ndihmojë të tërhiqni fatin e mirë.

Merrni shumë lule, por mos përdorni lule të bardha.

Vendosini në ujë dhe i lini nën rrezet ediellit.

Uji do t’ju ndihmojë të merrni energji pozitive nga petalet.

Së fundi, i mbyllni petalet në një mbulesë dhe i hidhni ato.

 

2. Temjan

Ju mund të tërhiqni energji pozitive duke ndriçuar temjanin.

Përdorni aromat si jasemin ose drurin sandall.

Ndizni këto shkopinj, dhe zgjidhni një numër të rastësishëm.

Shkoni në çdo dhomë në shtëpinë tuaj me temjanin e zjarrtë dhe derdhni tymin në çdo cep.

Ju do të tërhiqni energji pozitive me tym.

 

3. Organizoni shtëpinë

Sendet e panevojshme dhe të vjetra mund të largojnë pozitivitetin nga shtëpia juaj.

Një zonë e çorganizuar dhe e çrregullt do ta bëjë të vështirë për ju të jeni të qetë dhe të përqendroheni në punë.

Nëse eliminoni të gjitha gjërat e padëshiruara nga shtëpia juaj, do të jeni në gjendje të eliminoni bllokimet të cilat do t’ju ndihmojnë të sillni energji pozitive në shtëpinë tuaj.

Nëse dëshironi të riorganizoni shtëpinë tuaj ju duhet të bëni atë gjatë ditës.

– Harxhoni vetëm 15-20 minuta kohë për të hequr qafe të gjitha gjërat e padëshiruara.

– Hidhni letra të vjetra, revista, të gjitha rrobat e vjetra ose që nuk ju bëjnë më.

– Pastroni frigoriferin.

– Përdorni shporta, rafte dhe kuti për organizimin e hapësirës.

 

4. Praktikoni të dhënit

Është e rëndësishme të bëjmë gjëra të mira për njerëzit rreth nesh.

Është një gjë më e madhe se mendimi dhe kjo do t’ju ndihmojë të tërhiqni energji pozitive rreth vetes.

 

5. Lutuni

Të qenit shpirtëror ose të lutesh mund të të ndihmojë të qetësosh mendjen dhe të forcosh shpirtin.

Në këtë mënyrë ju do të jeni në gjendje të tërheqni energji pozitive dhe të eliminoni fatin e keq.

Për eliminimin e energjisë negative duhet të luteni rregullisht.

 

6. Blini një peshk i kuq

Ata konsiderohen të jenë me fat në tradita dhe kultura të ndryshme.

Ata përfaqësojnë një simbol të rritjes, prosperitetit, pasurisë, mençurisë, paqes dhe një jetë të gjatë.

Ju mund t’i mbani ato në pellgje ose në një enë në shtëpinë tuaj dhe në vendin e punës.

Vetëm tre peshq konsiderohen më fatlumët.

Ju mund të keni një peshk të zi dhe dy peshq të kuq dhe ky është kombinimi perfekt.

Mos i vendosni në kuzhinë ose në dhomën gjumi.

 

7. Përgatitni një çantë me barishte

Merrni një çantë prej cope dhe shtoni barishte si borzilok, sherebelë ose mente.

Vendosni çantën nën jastëk për një periudhë prej 3 ditësh.

 

8. Patkua në derë

Vendosni një patkua në derën e shtëpisë tuaj dhe ju do të eliminoni fatin e keq.

Ju gjithashtu mund ta mbani atë në qafë.

Disa njerëz mendojnë se një patkua e varur me të dyja anët që tregojnë lart mund t’ju ndihmojë të mblidhni fat të mirë dhe nuk do të bini kurrë poshtë.

 

9. Gurë dhe xhevahire

Gurë të ndryshëm dhe xhevahirë të çmuar mund të ndihmojnë për të tërhequr fat të mirë ose për t’ju mbrojtur nga fati i keq dhe energjia negative.

Përdorni disa nga këto për të tërhequr energji pozitive:

a. Agate.

Ata do t’ju mbrojnë nga energjia negative dhe ju duhet ta mbani atë për mbrojtje.

b. Malakit dhe citrinë.

Gurë Kristali Citrine mund të ndihmojnë me të holla dhe prosperitet.

c. Garnet.

Ata janë gurë me fat për arritjen e suksesit në karrierë.

Kjo mund t’ju ndihmojë të përmirësoni marrëdhëniet e biznesit dhe kjo mund të stimulojë njerëzit që të punojnë me ju.

d. Kuarc Rose.

Është një gur i çmuar që mund të të ndihmojë të jesh i lumtur në dashuri.

Ajo mund të tërheqë fat të mirë në martesë dhe marrëdhënie.

e. Amber.

Është e rëndësishme për forcimin e atmosferës dhe është e mahnitshme për të pasur fat dhe mund t’ju mbrojë nga dëmtimet aksidentale dhe ndikimet e liga.

 

10. Vajra esenciale për shmangien e energjisë negative

Ju mund të përdorni vajra esencialë të borzilokut, koprës, selvisë dhe eukaliptit për të tërhequr energjinë pozitive në shtëpinë tuaj.

Lavanda dhe rozmarina janë të mira për lumturi dhe dashuri.

Dëllinja është e mirë për purifikimin e ajrit dhe pastrimin, ndërsa sandalli është i dobishëmpër përmirësimin e rrjedhës së energjisë së mirë…/ Copyright: supershendeti.com