Në fëmijërinë tënde, vëllai yt të përshëndeste duke mbyllur një sy, apo me një përqafim?

Ndoshta tani që jeni rritur ju keni një marrëdhënie jo shumë të afërt me vëllain tuaj, ose ndoshta keni një marrëdhënie të mrekullueshme, dhe më të dashurën në botë.

Shumë nga thëniet rreth vëllezërve njohin gjithashtu konceptin e një vëllazërie më të lartë që bashkon gjithë njerëzimin.

Një vëlla është dikush që ju mund të mbështeteni dhe dikush për të cilin ju do të bënit gjithçka.

Vëllazëria si një koncept më madhështor do të thotë të gjesh në zemrën tënde kujdesin e vërtetë për qeniet njerëzore, dhe t’i lejosh të tjerët të të ndihmojnë kur të keni nevojë.

Supershendeti.com ju sjell disa thënie frymëzuese nga njerëz të njohur për vëllezërit tyre!

 

“Vëllezërit nuk e lejojnë njëri-tjetrin të enden vetëm në errësirë.”

– Jolene Perry

 

“Vëllezërit dhe motrat janë aq afër, sa duart dhe këmbët”.

– Proverb Vietnamese

 

“Ndonjëherë të jesh një vëlla, është edhe më mirë se të jesh një superhero”.

– Marc Brown

 

“Ne, të cilët nuk kemi motra ose vëllezër, i shohim me një farë zilie të pafajshme ata që na thonë se kemi lindur për miqtë”.

– James Bosëell

 

“Vëllai më i vogël është ai që paguan për kënaqësitë e pleqve të tij”.

– Jane Austen

 

“Kur vëllezërit bien dakort, asnjë fortesë nuk është aq e fortë sa jeta e tyre”.

– Antistene

 

“Pasi një vajzë është rritur, vëllezërit e saj të vegjël – mbrojtësit e saj tani – duken si vëllezërit e mëdhenj”.

– Terri Guillemets

 

“Koha më e bukur e fëmijërisë sime ishte kur e bëja vëllanë tim të qeshte aq shumë, sa ushqimi t’i dilte nga hunda”.

– Garrison Keillor

 

“Me një vëlla ndan kujtimet e fëmijërisë dhe ëndrrat e rinisë”.

– E panjohur

 

“Duke qenë vëllai i tij unë mund të ndjeja që jetoja në hijen e tij, por kjo nuk ishte dhe nuk është e vërtetë. Shkëlqimin e tij ndriçon edhe mbi mua”.

– Michael Morpurgo

 

“Vëllezërit dhe motrat tona janë me ne që nga fillimi i tregimeve tona personale, deri në errësirën e pashmangshme”.

– Susan Shall Merrell

 

“Ndihmoni varkën e vëllait tuaj të kalojë lumin, dhe juaja do të arrijë në breg gjithashtu”.

– Proverb hindu

 

“Kam kërkuar shpirtin tim, por nuk mund ta shihja. E kërkova Perëndinë tim, por Perëndia vetëm më mëshiroi. Kam kërkuar vëllain tim dhe kam te ai i gjeta të treja”.

– E panjohur

 

“Asnjëherë mos e bëni një shok – të barabartë me një vëlla”.

– Hesiod

 

“Ishte mirë të rritesh me një vëlla. Ai është dikush që të mbështet, që të llogarit … dikush që të tregon!”

– E panjohur

 

“Vëllezërit nuk kanë nevojë të thonë diçka për njëri-tjetrin – ata mund të ulen në një dhomë dhe të jenë së bashku dhe të jenë plotësisht të kënaqur me njëri-tjetrin”.

– Leonardo DiCaprio

 

“Babai im luante me mua dhe vëllain tim në oborr. Mamaja dilte dhe thoshte: “Ti nuk po e lë barin të rritet “. Babai përgjigjej: “Nuk po rritim bar, ne po rritim djemtë”. 

– Harmon Kellebrew

 

“Asgjë nuk mund të më ndalojë të dua vëllanë tim”.

– Brandy Norwood

 

“Unë u rrita me gjashtë vëllezër. Kështu mësova të kërceja duke pritur për në banjo. “

– Bob Hope

 

“Nëse doni të dini se si e dashura juaj do t’ju trajtojë pas martesës, vetëm dëgjoni atë duke folur me vëllain e saj të vogël”.

– Sami Levenson

 

“Nuk ka dashuri tjetër si dashuria për një vëlla. Nuk ka dashuri tjetër si dashuria e një vëllai “.

– Astrid Alauda

 

“Në botën e jashtme të gjithë plaken. Por jo për vëllezërit dhe motrat. Ne e shohim njëri-tjetrin ashtu siç ishim gjithmonë. Ne e njohim zemrën e njëri-tjetrit. Ne ndajmë shakatë familjare. Ne kujtojmë grindjet familjare dhe sekretet, vështirësitë familjare dhe gëzimet. Ne jetojmë jashtë kontaktit me kohën”.

– Clara Ortega

 

“Ra përsëri borë vitin e kaluar: bëra një burrë bore dhe vëllai im e rrëzoi dhe unë rrëzova poshtë vëllain tim dhe më pas hëngrëm biskota “.

– Dylan Thomas

 

“E urreva Krisin, vëllain tim. Doja t’i shkulja flokët dhe do ta godisja atë, derisa një ditë babai im na lejoi të luftonim. Unë do të kërkoja falje për atë për pjesën tjetër të jetës sime. “

– Stevie Nicks

 

“Vëllai im i madh ende mendon se është një këngëtar më i mirë se unë.”

– Rod Steëart

 

“Unë nuk mund të punoj me vëllain tim pa qeshur.”

– Dick van Dyke

  • Tani që ju keni lexuar këto thënie për vëllezërit, shpresojmë se keni fituar një perspektivë të mrekullueshme në marrëdhëniet tuaja.

Siç na kujtojnë edhe thëniet mbi vëllezërit, edhe pse vëllezërit tanë mund të na sulmojnë me kohë, ata janë disa prej miqve më të ngushtë në gjithë jetën tonë dhe një vëlla i madh është një dhuratë e mrekullueshme! / supershendeti.com

DUMONT KIND_01_S4010