Zgjedhjet tona na përcaktojnë, sado të parëndësishme të na duken. Kjo është thjesht mënyra se si funksionon nënndërgjegjja jonë.

Provojeni këtë provë shumë të thjeshtë: zgjidhni cili nga këta persona është më “budalla” dhe zgjedhja që do të bëni tregon shumë për personalitetin tuaj:

#1

Ju jeni një lider dhe njerëzit përreth jush mund të mbeshteten gjithmonë tek ju edhe pse jeni një person shumë kokëfortë.

Ju shpesh merrni vendime të nxituara.

Provoni të shpenzoni pak më shumë kohë duke u menduar mbi idetë tuaja.

 

#2

Urtësia dhe stabiliteti emocional janë ato që ju përcaktojnë.

Megjithatë, ju përpiqeni ta zhvendosni përgjegjësinë për gjërat mbi të tjerët.

Ju jeni një person i sjellshëm dhe ndonjëherë ata rreth jush ndihen të tunduar për të përfituar nga ju.

 

#3

Doni të ëndërroni, por ëndrrat tuaja janë shumë të guximshme.

Megjithatë ju në një farë mënyre arrini t’i ktheni ato në realitet.

Njerëzit shpesh mendojnë se idetë tuaja janë shumë të guximshme.

 

#4

Ju jeni një person shumë parimor me një personalitet kokëfortë.

Ju keni një mendim për gjithçka dhe jeni gjithmonë të gatshëm për të shkuar kundër sistemit.

Kini kujdes, pasi bëni shumë gjëra për të tjerët, por harroni veten tuaj.