Jeta është një dhuratë që dhurohet vetëm njëherë. Ai që na e dhuroi do që ne ta gëzojmë atë dhuratë dhe të marrim sa më shumë prej saj.

Në këtë ditë të jetës tuaj, supershendeti.com frymëzon jetën tuaj me 10 thënie të mrekullueshme për jetën.

10 thënie frymëzuese për jetën 

1. Vini dashurinë në vend të parë dhe gjërat e tjera e gjejnë vet vendin e tyre.

– Lucille Ball

 

2. Të kesh një vend për të shkuar quhet shtëpi, të kesh njerëz që të duan quhet familje, t’i kesh të dyja quhet bekim.

– E panjohur

 

3. Jeta është shumë e shkurtër për t’u shqetësuar për njerëzit që ju urrejnë. Ata nuk meritojnë të jenë një problem në jetën tuaj. Mendoni për njerëzit që ju duan dhe mbështetin. 

– E panjohur

 

4. Mos u shqetësoni për gjëra të kota. Gëzohuni. Bini në dashuri. Mos u pendoni për asgjë, dhe mos i lejoni njerëzit që t’ju poshtërojnë.

– E panjohur

 

5. Mësoni të doni pa kushte. Flisni pa qëllim të keq. Dhuroni pa asnjë arsye. Dhe mbi të gjitha, kujdesuni për njerëzit pa pritur ndonjë gjë prej tyre.

– E panjohur

 

6. Mbushni jetën tuaj me veprim. Mos prisni që gjithçja të ndodhë vetë. Bëjeni të ndodhë. Krijoni të ardhmen tuaj. Mos e humbni shpresën tuaj. Gjeni dashurinë tuaj.

– Bradley Whitford

 

7. Jini mirënjohës për njerëzit në jetën tuaj të cilët jo vetëm që e tregojnë me fjalë se i interesoni, por e bëjnë edhe me vepra.

– E panjohur

 

8. Gjërat më të bukura në botë nuk mund të shihen apo të preken. Ata duhet të ndjehen me zemër.

– Helen Keller

 

9. Gjëja më e mirë që na mban në këtë jetë është se kemi njëri – tjetrin.

– Audrey Hepburn

 

10. Pyetja konsistente më e madhe është: “ Çfarë po bëni për të tjerët”.

Martin Luther King. Jr. / supershendeti.com