A doni të motivoheni nga njerëz të suksesshëm?

Supershendeti.com ju fton të zhyteni thellë në këto thënie kuptimplota dhe të jetoni me qëllim jetën tuaj.

 

Kudo që jeta të mbjell, lulëzoni me hijeshi.

– Proverbi francez

 

Vetëm kur vemja mendon se botës i erdhi fundi, ajo bëhet një flutur.

– Lisa Rusczyk

 

Jeta nuk është gjërat që kemi, por Ata që kanë rëndësi në jetën .

– Margaret Laurence

 

Jeta që keni para jush është shumë më e rëndësishme se jeta që latë prapa.

– Joel Osteen

 

Domethënia e jetës është të gjeni dhuntinë tuaj. Qëllimi i jetës është që ta ndani atë me të tjerët.

– William Shakespeare

 

Jetës duhet t’i gjesh ekuilibrin e përsosur dhe përderisa asgjë në jetë nuk është perfekte, ne duhet të bëjmë më të mirën me atë që kemi marrë.

– Anquanette Gaspard

 

Njerëzit më të lumtur në jetë janë dhënësit, jo marrësit.

– E panjohur

 

Jeta është 10% ajo që ju ndodh dhe 90% se si reagoni ndaj saj.

– Charles R. Swindoll

 

Vetëm unë mund ta ndryshoj jetën time. Askush nuk mund ta bëjë këtë për mua.

– Carol Burnett

 

Unë kam dështuar vazhdimisht në jetën time dhe kjo është arsyeja pse kam patur sukses.

– Michael Jordan

 

Një nga momentet më të lumtura në jetë është, kur ju gjeni guximin për të lënë –  atë që nuk mund të ndryshoni.

– E panjohur

 

Gjërat më të mira në jetë nuk janë gjëra.

– Art Buchwald

 

Lëreni zemrën t’ju drejtojë, jo mendjen.

– Princesha Diana

 

Shkruajeni në zemrën tuaj se çdo ditë është dita më e bukur e vitit.

– Ralph Waldo Emerson

 

Gjërat më të bukura në botë nuk mund të shihen ose as të preken. Ata duhet të ndjehen me zemër.

– Helen Keller /supershendeti.com