Krenaria, kokëfortësia, ndjeshmëria e maskuar nga ashpërsia, këto janë vetëm disa nga tiparet mbizotëruese të atyre që lindën nën shenjën e Peshores.

Vetëm të kesh të bësh me të nuk është një gjë e thjeshtë, kurse fitimi i besimit të tyre mund të bëhet një përpjekje titanike e vërtetë.

Përherë të tërhequr nga bukuria, individët nën qiellin e kësaj shenje janë të vëmendshëm ndaj detajeve, veçanërisht gratë. Ato nuk e pëlqejnë monotoninë dhe gjithmonë duan të mbeten të habitura.

Unsplash.com

Një tipar tjetër dallues i Peshores është shpirti i saj i butë dhe i ëmbël, shumë delikate dhe të prekshme. Ngacmimi dhe talljet me to kanë efekte shkatërruese dhe u shkaktojnë vuajtje të mëdha. Në të njëjtën kohë, megjithatë, kjo shenjë është gjithashtu shumë e vendosur, kokëfortë dhe nuk i pëlqen ata që u tregojnë çfarë dhe si të veprojnë.

Këto lloje tipesh janë jashtëzakonisht autonome dhe të pavarura, është e padobishme t’u impononi gjëra atyre, më së shumti ju mund t’u jepni disa këshilla, por ato do të përfundojnë duke vendosur vetë.

Imazhi ikonik i Peshores simbolizon jo vetëm bilancin por edhe tendencën për të peshuar çdo çështje mirë. Në secilin vendim këta individë preferojnë të vlerësojnë me kujdes situatën, duke vepruar sipas kohës së tyre.

Ta nxitosh atë nuk është e dobishme dhe është kundërproduktive. Një Peshore që ndihet nën presion nuk bëhet më e shpejtë në vendimet e saj, por vetëm më shumë e theksuar dhe e shqetësuar. Një sjellje e tillë do të çojë vetëm në një largim, kështu që është më mirë të përballeni me qetësi dhe durim.

Unsplash.com

Aspekti i lidhur ngushtë me mendjen dhe anën emocionale të vështirë të Peshores është gjithashtu shpjegimi i sjelljes së saj ndonjëherë kapriçioze.

Ata të “peshores” e dinë se si ta konfirmojnë veten si të pakkush tjetër në botë, duke u shmangur nga sjelljet e forta ose metodave drastike, dhe duke vepruar me ëmbëlsi dhe doreza të bardha.

Kur angazhoheni në një marrëdhënie me një burrë ose një grua nga kjo shenjë, duhet të jeni të vetëdijshëm se shpesh do të ketë shkëndija.

Peshores nuk i mbaron kurrë kujdesi, por ata i përgjigjen dashurisë me gjithçka që kanë. Dashuria dhe miqësia me ta bëhen aventura, të vështira dhe të forta, por përfundimisht të jashtëzakonshme.