Ky është një test, i cili përmes ngjyrave dhe numrave, zbulon më shumë për personalitetin tuaj.

Mos e humbisni realizmin e këtij testi, sepse mund të zbuloni më shumë rreth gjendjes tuaj psikologjike.

Me veprime të thjeshta ky test është një kombinim i veçantë i numrave dhe i ngjyrave.

S’është aspak e vështirë, vetëm ajo çfarë duhet të keni parasysh është ngjyra që i takon numrit tuaj.

Largohuni për disa minuta nga rutina juaj e përditshme dhe kushtojini pak minuta këtij testi.

 

Zgjidh një numër nga 1 – 30

Për shembull, kemi zgjedhur 15

Hidhni një sy në kutinë më poshtë dhe shihni nëse është numri që ju keni zgjedhur.

Nëse po, gjeni 15 te ngjyra e verdhë.

Ka numër 15 në këtë tabelë, kështu që e keni parë ngjyrën e verdhë.

Hidhni një sy në kutinë më poshtë dhe shihni nëse ajo ka numrin që keni zgjedhur.

Nëse po, shikoni ngjyrën portokalli.

Ekziston edhe këtu numri 15 këtu. Ju e kaluat edhe këtë provë me ngjyrën portokalli.

Hidhni një sy në kutinë më poshtë dhe shihni nëse ajo ka numrin që keni zgjedhur. Nëse po, shikoni ngjyrën lejla.

Po! Përsëri e keni gjetur 15!

Shikoni në kutinë më poshtë nëse ajo ka numrin që ju keni zgjedhur.

Nëse po, tani shikoni ngjyrën e kuqe.

Nëse edhe ngjyra e kuqe është parë hidhni një sy në kutinë më poshtë dhe shihni nëse ajo ka numrin që keni zgjedhur.

Nëse po shikoni ngjyrën e gjelbër.

Këtu nuk e keni gjetur numrin 15.

Tani shtoni numrin sipas ngjyrave që keni shënuar.

A është numri që keni zgjedhur?

Pra, kishim të verdhë – 1, portokalli 2, vjollcë – 4, dhe kuqe – 8.

Le të shtojmë numrat. 1 + 2 + 4 + 8 = 15!

Ky është numri që kemi zgjedhur në fillim!

Si funksionoi ky test magjik për ty? /A.C/dritare.net