SOFTO PLUS, kremi kurues me vaj dëllinje për Ekzemën, Psoriazën, Dermatitin dhe Mykun në lëkurë: ÇMIMI: 25 euro

POROSIT KËTU

069 88 17 187

 

A ju kujtohen gjyshet tona që bënin vaj artizanal nga kokrrat e dëllinjës (duke e kombinuar me vaj ulliri) dhe atë e përdornin për shumë probleme të lëkurës, për masazhe antidhimbje në trup etj?

Dhe, jo më kot…

Gjyshet tona, edhe pse të pashkolluara, e kishin të trashëguar recetën tradicionale të vajit të kokrrave të dëllinjës, që është mjekues për shumë probleme shëndetësore.

Gjyshet dikur e quanin “melhem”, që do të thoshte se ishte për ilaç për lyerje.

Sot, vaji i kokrrave të dëllinjës arrihet që të merret direkt e nga fruti, duke e presuar në të ftohtë, çka e bën atë një “melhem” modern – shërues të fuqishëm.

Një vaj i tillë është integruar në kremin SOFTO PLUS të dedikuar për Ekzemën, Psoriazën, Dermatitin, Mykun në lëkurë, mykun në thonj dhe probleme të tjera lëkure, duke vepruar si një anti-inflamator, anti-mukotik dhe antiseptik, duke çrrënjosur infeksionet në lëkurë.

Nga ana tjetër, ky krem është i pasuruar me aloe vera, “mbretëreshën e bimëve” që njihet për vetitë e mrekullueshme në lëkurë.

Duke u kombinuar së bashku në melhemin SOFTO PLUS, vaji i kokrrave të dëllinjës dhe aloe vera, arrijnë që jo vetëm të kurojnë ekzemën, psoriazën, dermatitin dhe mykun në lëkurë etj, por edhe të heqin pasojat e tyre, si psh: skuqjet, lëkurat e tepërta, luspat, acarimet etj.

Pas veprimit mjekues, ky krem nis etapën e dytë; atë të rigjenerimit të indeve të mira në lëkurë:

Qetëson dhe hidraton lëkurën, e zbut dhe e ushqen në thellësi, që mos të rikthehen më problemet e lëkurës.

Kremi SOFTO PLUS mund të përdoret edhe për zonën e bërrylave apo gjunjëve etj, në rast se është trashur lëkura dhe për skalpin e kokës me zbokth.

 

SI TA PËRDORNI:

 

Kremi-melhem SOFTO PLUS, duke qenë një produkt tërësisht bimor dhe pa kimikate, mund të përdoret dhe në kohë afatgjate.

Lëkura e prekur nga ekzema, psoriaza, myku në lëkurë apo probleme të ngjashme, lyhet 2-3 herë në ditë me kremin SOFTO PLUS, masazhohet dhe përhapet shumë mirë, por jo duke e sforcuar.

Ky proces kryhet në 2-3 minuta, kush ka durim, edhe 5 minuta, por sigurohuni që e keni lyer gjithë zonën.

– Kurues i thellë i EKZEMËS

– Për PSORIAZËN në çdo lloj grade.

– Për MYKUN në lëkurë.

– Per DERMATITIN

– Për heqjen e lëkurës së tepërt, ose asaj si luspa (si pasojë e ekzemës apo psoriazës).

– Vepron si anti-inflamator, duke qetësuar dhe hidratuar lëkurën.

– Me veti antimykotike dhe antispektike, parandalues dhe trajtues infeksionesh lëkure.

– Heq skuqjet apo acarimet në lëkurë.

– Zbutës dhe ushqyes i lëkurës.

– Për zonën e bërrylave apo gjunjëve etj, në rast se është trashur lëkura.

– Për mykun mes gishtave apo në thonj.

– Për skalpin e kokës me zbokth.

– Kremi SOFTO PLUS është me vaj të kokrrave të dëllinjës dhe aloe vera, i pasuruar me vitamina.

– Produkt bimor pa asnjë efekt anësor