Lodra për fëmijë, artikuj bukurie, kimikate shtëpiake, ton këpucë … Ne blejmë kaq shumë sende saqë organizimi i një shtëpie të rehatshme mund të jetë një dhimbje koke e vërtetë!

Ndonjëherë na mungon ideja se si të organizojmë gjithçka në mënyrë që të jetë e bukur dhe e përshtatshme kështu që rezultatet të zgjasin më shumë se një ditë.

Jo më! Ne po ju paraqesim 20 ide që do të vënë një buzëqeshje në fytyrën tuaj pasi ti’i përdorni ato në shtëpi. Kënaquni!

Instaloni një raft enësh mbi lavaman tuaj. Kjo do t’ju ndihmojë të shmangni një rrëmujë të vazhdueshme me ujin që rrjedh nga pjatat e lagura.

© amazon.com

Ruani thikat me mençuri – ky sirtar, për shembull, ka një pjesë të sipërme të rrëshqitshme që zbulon një hapësirë tjetër të vogël magazinimi.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Bob Laws (@boblawsdesign) in data:

Organizoni një zonë të veçantë për fruta dhe perime.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Debbie Slater (@anorthernnest) in data:

Bëni një “karrocë kreative” për fëmijët tuaj me të gjitha furnizimet e tyre të artit dhe artizanatit të preferuar.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da she be sorted (@shebesorted) in data:

Organizoni një cep kreativ për të mbajtur materialet tuaja në një vend.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Ashley (@ashleysbujo) in data:

Vendosni një varëse në sallon për çantën e secilit anëtar të familjes.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Courtney Brown (@courtney.sparkles) in data:

Organizoni një vend për gjëra të vogla që gjithmonë krijojnë rrëmujë.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da PRACTICALLY PERFECT® (@practicallyperfectla) in data:

Organizoni një sirtar të veçantë për fletat e pjekjes dhe dërrasën e prerjes (ose thjesht vendosni një ndarës).

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Merillat Cabinetry (@merillatcabinets) in data:

Përdorni hapësirën nën lavaman në maksimum dhe blini disa kontejnerë dhe copa për ta mbajtur të pastër.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Dina Ogg (@decorateforless) in data:

Përdorni një mbajtëse për të ruajtur mirë erëzat dhe vajrat.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Madeline Nash (@madnashatx) in data:

Gjeni një mënyrë për të organizuar kapakët tuaj të tenxhereve.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da @ecsdecor in data:

Merrni një raft të madh këpucësh.

© IKEA USA / twitter

Ruani këpucët që nuk i përdorni tani në kontejnerët transparent, për të gjetur lehtë palën e duhur kur të keni nevojë për to.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da The Container Store (@thecontainerstore) in data:

Përdorni varëse për të ruajtur qeset e hapura dhe ato me materiale.

© Renzulli / reddit

Merrni disa grepa për të organizuar xhinset.

© etsy.com

Përdorni një dërrasë me kunja për të liruar tavolinën tuaj nga mjetet e shkrimit.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Renee Anderson (@renee.anderson_) in data:

Organizoni syze dielli tuaj duke përdorur një varëse teli për një qasje më të lehtë.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da ⚓leannelimwalker⚓ (@leannelimwalker) in data:

Instaloni një mbajtëse çelësash dhe poste në korridor.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Modern Industrial Furniture (@modernindustrialfurniture) in data:

Merrni raft për të vendosur tiganët dhe tavat në mënyrë që të ruani hapësirën dhe të keni qasje më të lehtë ndaj çdo artikulli.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da The Spruce and Style Company (@thespruceng) in data:

Krijoni një vend për çorapet e vetmuara, kështu që ju e dini ku të shikoni kur ju duhet të gjeni çorapin tjetër.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Olga (@orchi85) in data:

Pra, si organizoni hapësirën tuaj? Ndoshta ju keni disa ide gjeniale që dëshironi të ndani? Ne jemi të sigurt se shumë njerëz do t’ju falënderojnë për këtë!