Testi i intolerancës ushqimore, bëjeni nga shtëpia: Përmes teknologjisë së lartë “Palladium” – BioMetaTest MX ©, gjenerata superiore!

Kosova apo Shqiperia – Na dërgoni flokët me postë brenda 7-10 ditë, merrni rezultatin me besueshmëri shkencore: Dobësohu shpejt!

Cel: 00 355 69 88 17 187

 

Për herë të parë në Shqipëri apo Kosovë, ofrohet mundësia e avancuar e testit me fijet e flokut, për personat që janë larg dhe nuk kanë mundësi udhëtimi.

Falë bashkëpunimit me laboratorin italian prestigjioz Daphnelab, NE kemi të drejtë ekskluzive Shqipëri-Kosovë për realizimin BioMetaTest MX ©, testi më i fundit!

Së shpejti, do të publikojmë edhe videon e Presidentëve që e sqarojnë njëherë e mirë se në Shqipëri NUK ka të drejtë askush tjetër ta realizojë këtë lloj testi, përveç zyrës sonë të përfaqësimit.

Testi i ri BioMetaTest MX © është rezultat i teknologjisë më të mirë të patentuar të laboratorëve Daphne Lab “Teknologjia Palladium © BioMetaTest i Klasës M-Kategoria MX”.

 

Mos harroni se: Shëndeti është një objektiv që arrihet në tavolinë!

Për të gjithë ju që jetoni larg Tiranës apo Prishtinës, apo që jeni në emigracion, mund të na i nisni flokët përmes postës në zyrën tonë të përfaqësimit në Tiranë (udhëzimet do t’ju jepen pas prenotimit). Përgjigjien mund ta merrni përmes email-it dhe konsulta e dytë vijon sërish online, ndërkohë që edhe me shkrim do t’ju jepen të gjitha sqarimet përlatëse.

TESTI I INTOLERANCËS USHQIMORE

– Jeni mbipeshë?

– Keni dhimbje barku?

– Probleme të tretjes?

– Djegie dhe fryrje stomaku?

– Gastrite?

– Dhimbje kronike të kokës?

– Ankth, stres, depresion?

– Lodhje kronike?

– Fryrje të këmbëve dhe duarve?

– Anemia?

– Jeni shtatzanë ose kërkoni të mbesni shtatzanë dhe dëshironi fëmijë pa defekte gjenetike?

– Keni femije me crregullim te spektrit autik?

– Keni probleme menopauze?

– Probleme me sëmundjet reumatizmale

– Mungesë përqendrimi?

– Alergji të lëkurës, Sinusit?

– Çrregullime në jashtëqitje?

– Probleme hormonale?

– Keni toksina në trup?

– Mungesa Vitaminash?

– Mungesa Mineralesh?

– Keni rrezatime?

– Pagjumësi?

– Luhatje emocionesh?

– etj?

* Bëj Testin e Intolerancës Ushqimore, zgjidh SAKTE problemin e shëndetit vetëm me Ushqim.

Pasi bëhet testi, stafi mjekësor që përbëhet nga mjeke laboratori, mjeke nutricioniste, mjekë ekspertë italo-gjermanë për Intolerancat ushqimore, ju japin:

– Rezultatet e testit të intolerancës ushqimore, të ilustruara me grafikët përkatës dhe të shpjeguara në shqip (janë dhjetëra faqe).

– Planin ushqimor afatgjatë, me ushqimet që duhen shmangur, etiketat ushqimore apo dermokozmetike që duhen shmangur, por gjithashtu edhe listën me ushqime që duhet të hani më shumë për të plotësuar mungesat e elementëve ushqyes që do rezultoni në test (vitaminat, mineralet etj).

– Një dietë afatshkurtër profesionale për dobësim, apo për marrje peshe. Dieta përshtatet edhe sipas sëmundjeve që ka një person.

– Një plan detoksi sipas stinës, me çajra, lëngje, receta unike etj.

– Të gjitha ushqimet që jepen në test apo në dietat e personalizuara janë shqiptare, përshtaten sipas stinës.

– Ekipi jua sqaron me detaje rezultatin e testit dhe gjithçka tjetër, derisa ta kuptoni. Nuk ka asnjë pagesë ekstra për këtë.

Sqarojmë lexuesit që kemi sistem verifikimi se testi i intolerancës ushqimore është bërë dhe ka saktësi, gjithsecili ka kodin personal dhe të dhënat regjistrohen në sistem mjekësor online me Gjermaninë dhe Italinë.

Në përputhje me standardet ndërkombëtare të cilësisë ISO 9001: 2008, ISO 14001 për mjedisin, në përputhje me statutin e kartës së vlerave, kodin etik dhe kartën e shërbimit të Daphne Lab, ne ofrojmë një platformë të shërbimeve të avancuara dhe inovative me përmbajtje të lartë teknologjike: Gjenerata e tretë e BioMetaTest.

Daphne Lab ka synuar për vite me radhë në arritjen më të mirë të mirëqënies përmes parandalimit natyropatik.

Të gjitha sistemet dhe proceset janë në përputhje me rregullat, qoftë për ndikimin edhe më të vogël në mjedis dhe për respektimin e normave etike të çdo etnie botërore, duke adoptuar një standard EcoElia për EcoBioEtica.

Përmes testit me Daphne lab, përveç ushqimeve intolerante që përfshijnë të gjitha produktet shqiptare dhe ato të importit që gjenden në supermarket (testi përfshin dhjetra faqe përgjigjie me detaje), ju do të zbuloni edhe predispozitat e problemeve shëndetësore, si më poshtë:

Indeksi oksidrik tregon gjendjen e radikaleve të lira; nëse është e lartë kjo do të thotë se ka shumë radikalë dhe është mirë të ndërmerret një program korrekt Anti-Age.

Indeksi gjeopatik tregon një ndjeshmëri të veçantë ndaj valëve elektromagnetike, ndaj mikrovalës dhe çrregullime të tjera gjeopatike në shtëpi ose në punë.

Indeksi strukturor tregon gjendjen e vitaminave, mineraleve dhe aminoacideve; nëse është shumë e lartë tregon mungesën e disa elementeve strukturore dhe rekomandohet një terapi shtesë.

Indeksi metabolik nëse është i lartë ose nëse është shumë i ulët, tregon një hipo ose hiper shqetësim të sistemit endokrin ose metabolik.

Indeksi disbiotik, nëse është tepër i lartë, tregon një çrregullim të florës së aparatit tretës (zorrës) , të enzimave ose toksinave të aparatit tretës, dhe rekomandohet një program i eubiozës intestinale ose eubiozë të aparatit tretës.

Indeksi i PNEI analizon boshtin psiko-neuro-endokrin-imunologjik dhe është tregues i somatizimit dhe stresit psikosomatik, nëse është tepër i lartë personi somatizon stresin në nivelin e një ose më shumë organeve.